Cum Laude biedt meer dan alleen een stralende glimlach

Bartel, projectmedewerker bij Cum Laude Events

Ik ben Bartel Bosman, 25 jaar en woon in Zwijndrecht. Op mijn 16e ben ik begonnen bij Cum Laude Events in de buitencounters van de Kuip en op festivals. Het werk is ideaal te combineren met school en studie vanwege de flexibele uren en keuzes. Ik werk inmiddels al 9 jaar met veel plezier voor dit bedrijf omdat elke dag en opdracht anders is. Zo verzorg je de ene keer een hoogstaand diner voor 1200 gasten voor een van de beste partycateraars van Nederland en sta je de volgende dag te knallen achter de bar bij een groot feest in Ahoy, of ben je een dag privechauffeur voor een van de opdrachtgevers.
 
Misschien tot ziens!
Bartel

Ja, hier vind ik de baan die ik zoek

Op zoek naar een baan met flexibele werktijden die bijvoorbeeld aansluiten bij je studie-agenda? Bij Cum Laude Events vind je de uitdaging en de mogelijkheden die je zoekt. Vul het sollicitatieformulier in en ontdek de verrassende mogelijkheden.
 
Werken is leuker met leuke mensen
Of je nu ervaren of onervaren bent, je komt altijd werken in een enthousiast team met leuke mensen. Wij vinden de werksfeer net zo belangrijk als de gastvrijheid voor onze gasten. Daarom bieden we je ook de mogelijkheid met vrienden of bekenden de klus te klaren.
 

 

Cum Laude Events is sinds het ontstaan in 1994 niet afgeweken van haar koers om zich te onderscheiden. Vanaf het begin vormen enthousiasme, motivatie en betrouwbaarheid de uitzonderlijke krachten van ons bureau.

 Vragen? Klik hier 

Vrijheid in wat en wanneer. Wil jij werken op tijden dat het jou uitkomt? Bij ons heb je veel vrijheid om je werk af te stemmen op je leven.