Cum Laude biedt meer dan alleen een stralende glimlach

Ervaring in samenwerken


In de horeca- en hostessbranche vullen wij ons deel met de grootste zorgvuldigheid in, wat tot nu toe geresulteerd heeft in een langdurige samenwerking met onze opdrachtgevers.
Niet alleen de acquisitie, maar juist het behouden en onderhouden van de huidige relaties staan hoog in het vaandel.

Wat doen we?

Cum Laude Events biedt meer dan alleen maar een stralende glimlach. Dat hebben wij reeds in tal van grote en kleine opdrachten met succes mogen bewijzen. Een groot aantal opdrachtgevers uit de horecabranche rekent op de vaste steun van onze afdeling horecapersoneelsprojecten. Er kan een beroep gedaan worden op een pool van ervaren projectmedewerkers bij de invulling van de variabele personeelsbehoefte.

'Projectmedewerkers van Cum Laude zijn tijdens de uitvoering gewoon onze mensen. Onze gasten ervaren dat verschil niet. Ze bieden dezelfde kwaliteit, gastgerichtheid en passen binnen onze bedrijfscultuur. Dat vergt van ons veel vertrouwen en van Cum Laude een enorm verantwoordelijkheidsbesef. En dat is er zonder meer, van beide kanten!'

Gertjan van der Loo - vanderLOO party & business eventsJa, ik wil kennismaken met Cum Laude Events Of bel 078 610 63 80

Cum Laude Events is sinds het ontstaan in 1994 niet afgeweken van haar koers om zich te onderscheiden. Vanaf het begin vormen enthousiasme, motivatie en betrouwbaarheid de uitzonderlijke krachten van ons bureau.

 Vragen? Klik hier