Larissa en Milco, partymanager en coach bij Cum Laude Events

Hey! 
Mijn naam is Larissa en ben 23 jaar oud. Ik werk nu iets meer dan 2 jaar voor dit leuke bedrijf. Heb het erg naar mijn zin en heb veel kunnen groeien. Mijn enthousiasme en passie wordt hier gewaardeerd en ik behoor inmiddels tot de kleine pool partymanagers. Van ons wordt o.a. verwacht dat wij op zoek gaan naar jullie positieve eigenschappen op de werkvloer zodat er aan een optimale planning gewerkt kan worden. Dit kan jij natuurlijk ook! Hoop je snel te zien bij Blijdorp, MPS Partyservice of andere toffe opdrachtgevers.
 
Groetjes, Larissa
 
Hi! Mijn naam is Milco Lodder en ik werk sinds 2009 bij Cum Laude Events, naast mijn studie. Van JamesBond cocktails maken op een exclusief feest voor VanderLOO tot werken met uitzicht op het haaienbassin in Diergaarde Blijdorp.
Bij CLE is het werk altijd afwisselend en je komt op plekken waar je normaal nooit verzeild zou raken. Hierdoor groeit je netwerk snel en ontmoet je mensen die iets kunnen betekenen, tijdens of na je studie. Los daarvan leer je hard werken en raak je bekend met alle facetten van de horeca, bovendien zijn er geregeld gezellige naborrels met je collega's.
Werken achter een cocktailbar heb ik altijd een van de leukste taken gevonden. Tegenwoordig ben ik voornamelijk partymanager, ik coach collega's, ben het aanspreekpunt voor de opdrachtgever en zorg dat evenementen goed verlopen.
Echt interessant!
 

Ja, hier vind ik de baan die ik zoek

Op zoek naar een baan met flexibele werktijden die bijvoorbeeld aansluiten bij je studie-agenda? Bij Cum Laude Events vind je de uitdaging en de mogelijkheden die je zoekt. Vul het sollicitatieformulier in en ontdek de verrassende mogelijkheden.
 

 

Cum Laude Events is sinds het ontstaan in 1994 niet afgeweken van haar koers om zich te onderscheiden. Vanaf het begin vormen enthousiasme, motivatie en betrouwbaarheid de uitzonderlijke krachten van ons bureau.

 Vragen? Klik hier