Verantwoordelijk

Waar vind je de tijd en vrijheid om genoeg aandacht te besteden aan de gasten? Niet zomaar een vraag, maar een te vaak voorkomend probleem.
Daarom trainen wij partymanagers die verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van de werkzaamheden. Zij zijn het aanspreekpunt voor zowel de opdrachtgevers als ook voor onze projectmedewerkers.

'Samenwerking, teamverband, betrokkenheid, topsport en verantwoordelijkheid zijn de key-woorden die voor ons van toepassing zijn op onze relatie met Cum Laude Events. Van publiekscatering, hospitality tot de supervisors, overal kom je ze tegen met een glimlach en plezier in hun werk. Dit merken onze gasten en sponsoren ook! ADO Den Haag is blij dat het nog minimaal 2 jaar verbonden is aan Cum Laude Events en ziet graag een langere samenwerking tegemoet.'

Ron de Visser - ADO Den Haag en Hospitality & Events Kyocera StadionJa, ik wil kennismaken met Cum Laude Events Of bel 078 610 63 80

Cum Laude Events is sinds het ontstaan in 1994 niet afgeweken van haar koers om zich te onderscheiden. Vanaf het begin vormen enthousiasme, motivatie en betrouwbaarheid de uitzonderlijke krachten van ons bureau.

 Vragen? Klik hier