Als wij het over ons hebben, hebben we het eigenlijk over jou

Het verhaal achter de opdracht. Cum Laude Events

Als je zo’n 22 jaar ervaring hebt in het bieden van personele oplossingen in de hospitality en evenementenbranche, dan weet je dat een geoliede samenwerking de basis is voor elk succes. Daarom zijn wij nieuwsgierig naar je wensen als opdrachtgever en benieuwd naar de talenten van onze medewerkers. Want dat is de kern van Cum Laude Events. Luisteren naar het verhaal achter de opdracht en vervolgens een perfect passende oplossing bieden met enthousiaste, gemotiveerde en betrouwbare medewerkers.

Een oplossing die werkt, werkt het prettigst

Als opdrachtgever heb je niets aan half werk. Dat geeft alleen maar hele problemen. En als medewerker wil je het liefst lekker werken. Daarom biedt Cum Laude Events oplossingen die prettig werken. Volgens ons de basis voor succes, zowel voor opdrachtgevers als medewerkers. 
 
Van projectmedewerker tot publiekscatering
Voor opdrachtgevers bieden we flexibele oplossingen die je de vrijheid geven de gastvrijheid zo in te vullen als jezelf wilt. Vanzelfsprekend met ervaren medewerkers met oog voor details. Of het nu om grote of kleine opdrachten gaat. Onze medewerkers staan graag voor je klaar als: 
  • Projectmedewerkers
  • Barista’s
  • Hostesses
  • Partymanagers
  • Festivalcrew
  • Publiekscateringmedewerkers
 
Ook voor promotionele activiteiten en sales-merchandising
Bij alles waar het om gastvrijheid en betrokkenheid gaat, biedt Cum Laude Events de juiste personeelsoplossingen. Bij promotionele activiteiten en sales-merchandising ondersteunen we je met: 
  • Promotieteams
  • Service Merchandisers
  • Productdemonstratrices
 
Vind de uitdaging die bij je past
Als medewerker van Cum Laude Events kun je rekenen op een stimulerende werksfeer met leuke collega’s en een aantrekkelijke vergoeding. Bovendien geven we je alle ruimte om initiatief te tonen. Tenminste, als je van een uitdaging houdt.

Cum Laude Events is sinds het ontstaan in 1994 niet afgeweken van haar koers om zich te onderscheiden. Vanaf het begin vormen enthousiasme, motivatie en betrouwbaarheid de uitzonderlijke krachten van ons bureau.

 Vragen? Klik hier 

Altijd attent, overal optimaal

Hoe klein of groot de opdracht ook is, wij nemen de zaken net zo serieus als jij. Voorbereiding en uitvoering hebben onze volledige aandacht. Of je nu in Nederland of in het buitenland actief bent, we werken altijd aan een optimale werkrelatie tussen opdrachtgevers en medewerkers. Of we de opdracht nu last-minute hebben binnengekregen of dat hij lang van te voren is gepland.

De organisatie goed georganiseerd

Het organiseren van een event, concert, festival, beurs, exclusieve ontvangst of een bedrijfspresentatie vraagt om een soepele organisatie. Om medewerkers die weten wat er van hen verwacht wordt. En mochten er onverwachte ontwikkelingen zijn, weten hoe ze moeten improviseren zonder dat het publiek er iets van merkt. Daarom garandeert Cum Laude Events continuïteit op basis van een ervaren en betrouwbaar personeelsbestand. Gerichte werving- en selectieprocedures en zaken als trainingen en cursussen staan borg voor proactieve medewerkers. Net als de uitstekende vergoedingen en een prettige werksfeer.

Ik zoek een baan Ik zoek personeel

”Motivatie en uitstraling vind ik meer dan belangrijk” Sybilla Wolthuis, directeur Cum Laude Events, heeft een eigen kijk op de projectmedewerkers. ”Natuurlijk verwachten we van de mensen enthousiasme en professionaliteit, maar als je van een event, beurs of productpromotie een succes wilt maken, en dat willen we, dan moet je nog iets extra’s hebben. Noem het klantvriendelijkheid, inlevingsvermogen of gewoon gezond verstand; de optelsom van alle eigenschappen maken een succes pas onvergetelijk."