Cum Laude Events voor de perfecte personele match

Voor Cum Laude Events is iedere opdrachtgever uniek. Daarom kennen wij geen standaardoplossingen, maar willen we eerst weten wat je wensen zijn. Om je vervolgens te verrassen met onze ideeën.

Project-medewerkers

Een schaal amuses presenteren, een bar beheren of een vijfgangendiner uitserveren, voor onze horecamedewerkers is niets een probleem. Maar ook voor de juiste mensen achter de schermen kun je bij ons terecht. Onze medewerkers achter de schermen zorgen voor een goede samenwerking met de medewerkers op de 'front floor'.

Barista's

Onze barista's kunnen van koffiedrinken een event maken. Een espresso, een cappuccino of een dopio macchiato, ze zorgen voor een bijzondere smaakervaring. Maar onze barista’s zijn niet alleen koffiekenners, de bar is hun podium. Zij maken een bezoek aan een event of je beursstand tot een bijzondere belevenis.


Als opdrachtgever je volledig richten op de beursactiviteiten? Cum Laude Events biedt hostesses met een representatieve uitstraling en een vriendelijke, professionele instelling. Schakel voor speciale evenementen onze vip-hostesses in. Zij volgen of hebben een hbo-opleiding gevolgd, spreken diverse talen, hebben een onberispelijk verzorgd uiterlijk en zijn zeer professioneel en uiterst discreet.

Partymanagers

Om een party tot een succes te maken moet alles kloppen. Van ontvangst tot afscheid en alles ertussenin. De partymanagers van Cum Laude Events weten hoe dat moet. Soms op de voorgrond, soms op de achtergrond, maar altijd met 100% commitment.

Festivalmedewerkers

Een festival moet een feestje zijn en blijven. En daar komt heel wat bij kijken. Hoe zorg je dat duizenden bezoekers het gevoel heb welkom te zijn? Hoe zorg je dat alles veilig en rustige verloopt? De festivalmedewerkers van Cum Laude Events weten wat een festival tot een geslaagd event maakt.


Een hapje, een drankje, een diner of snacks; de cateringmedewerkers van Cum Laude Events zorgen graag voor je gasten. Op de manier die past bij wat je wilt uitstralen. Met een oog voor detail geven zij vorm aan jouw wensen.