Werken bij Cum Laude Events levert je meer op

Kom werken bij Cum Laude Events en ontvang niet alleen een aantrekkelijke vergoeding, maar maak ook kennis met een stimulerende werkomgeving waar je talenten de ruimte krijgen.

 
 
Bij Cum Laude Events heb ik me echt kunnen ontwikkelen. Als projectmedewerker ben ik medeverantwoordelijk. Van bar tot diner; de service moet gewoon perfect zijn.

Barista

Bij barista denkt iedereen aan koffie. Logisch. Die moet perfect zijn, maar ik doe veel meer. De bar is echt mijn podium.

Nieuwsgierig...

 
Mijn werk als hostess kan ik perfect met mijn studie combineren. Daarover ben ik bijzonder happy. En je komt op beurzen en evenement waar je allerlei mensen ontmoet.

Trouwens, Cum Laude Events is altijd op zoek naar hostesses ...

Partymanager

Wat ik bijzonder motiverend vind bij Cum Laude Events? Je krijgt altijd kansen. Zo vroegen ze me of ik partymanager wilde worden.

Nu ben ik verantwoordelijk voor alles rond een party, plus de ...

Festival Crew

Ik was altijd al dol op festivals. Maar wat me nog leuker leek, was meewerken met de organisatie. En dat doe ik nu, via Cum Laude Events. Vind ik echt te gek.

En je komt op allerlei festivals, van muziek tot ...

 
Als iedereen het naar zijn zin heeft, dan voel ik me de koning te rijk. Daarom is publiekscatering helemaal mijn ding. Zorgen dat iedereen kan genieten van lekker eten.

En zo vul ik mijn budget ook nog aan ...