Lovely, meer dan hostess bij Cum Laude Events

Mijn naam is Lovely. Ik ben 20 jaar jong en werk parttime bij Cum Laude Events. Het mooie van werken voor dit bureau is dat er afwisseling zit in de diensten die je draait. Samen met topcollega's heb ik tot nu toe erg leuke opdrachten meegemaakt!
Denk aan het werken op festivals, bij voetbalwedstrijden van o.a. ADO Den Haag, Excelsior en Sparta, grote evenementen in Ahoy en nog leukere en luxe partijen georganiseerd door bijvoorbeeld VanderLOO of MartinAir Partyservice. Dit is toch wel wat anders dan werken in de horeca in telkens hetzelfde restaurant. Ik hoop nog veel mooie momenten mee te maken.
 
met vriendelijke groet,
Lovely Bakker

Ja, hier vind ik de baan die ik zoek

Op zoek naar een baan met flexibele werktijden die bijvoorbeeld aansluiten bij je studie-agenda? Bij Cum Laude Events vind je de uitdaging en de mogelijkheden die je zoekt. Vul het sollicitatieformulier in en ontdek de verrassende mogelijkheden.

Perfecte (bij)baan op bijzondere locaties

Cum Laude Events biedt werk op bijzondere evenementen en aantrekkelijke locaties. Wat dacht je van Stadion Feijenoord of Ahoy Rotterdam? Of heb je meer talent voor de hotelbranche of steek je liever energie in een promotie op een beurs?
 

 

Cum Laude Events is sinds het ontstaan in 1994 niet afgeweken van haar koers om zich te onderscheiden. Vanaf het begin vormen enthousiasme, motivatie en betrouwbaarheid de uitzonderlijke krachten van ons bureau.

 Vragen? Klik hier