Oplossingsgerichte organisatie

Organiseer je een beurs of event? Wil je je product of bedrijf promoten of ben je actief in de hospitality? Dan weet je dat het succes staat of valt met de juiste personele invulling. Jouw wensen staan daarbij centraal, om vervolgens in samenspraak tot de beste oplossing te komen.
Want voor Cum Laude Events staat samenwerking al sinds onze start in 1994 bovenaan de lijst. Dat dit samen met ons enthousiasme, onze motivatie en betrouwbaarheid, bijzonder gewaardeerd wordt, blijkt uit de langdurige samenwerking met het grootste deel van onze opdrachtgevers.

Praktische aanpak

Als opdrachtgever heb je een beeld van welke medewerkers het best bij de klus passen. Ons team van planners en de juiste software kunnen ons personeelsbestand optimaal beheren en een passende match bieden. Criteria zoals leeftijd, uitstraling, ervaring en flexibiliteit zijn daarbij uitgangspunten.
Net als het bieden van continuïteit, een juiste prijs- en kwaliteitsverhouding en het maken van heldere afspraken.


Op zoek naar die leuke hostess met de juiste uitstraling? Wij zien uw (informatie)aanvraag graag tegemoet.


Ja, ik wil kennismaken met Cum Laude Events Of bel 078 610 63 80

Cum Laude Events is sinds het ontstaan in 1994 niet afgeweken van haar koers om zich te onderscheiden. Vanaf het begin vormen enthousiasme, motivatie en betrouwbaarheid de uitzonderlijke krachten van ons bureau.

 Vragen? Klik hier