Christy, festivalmedewerker en sfeerproever bij Cum Laude Events

Al jaren ben ik gek op festivals. Gewoon onder de blote hemel vind ik het leukst, maar het is niet altijd betaalbaar voor een student. O ja, ik ben Christy en werk met name veel op festivals voor Cum Laude Events. Zo kom ik dus op allerlei evenementen, kan genieten van de sound en de sfeer, en krijg er nu zelfs voor betaald!
Maar niet voor niks doen, op deze opdrachten is het altijd hard werken. Zo snel mogelijk zoveel mogelijk mensen goed helpen, dat is de uitdaging. En met mijn enthousiaste collega's lukt dat eigenlijk altijd. Voor mij is het the best job ever.
Veel festivals zijn in de zomer en dan heb ik vakantie en bij Cum Laude zijn ze sowieso lekker flexibel qua werk.
 
Tot snel, Christy

Ja, hier vind ik de baan die ik zoek

Op zoek naar een baan met flexibele werktijden die bijvoorbeeld aansluiten bij je studie-agenda? Bij Cum Laude Events vind je de uitdaging en de mogelijkheden die je zoekt. Vul het sollicitatieformulier in en ontdek de verrassende mogelijkheden.

Vrijheid in wat en wanneer

Wil jij werken op dagen en tijden dat het jou uitkomt? Op een festival achter de bar of verkoop van food? Bij ons heb je de vrijheid om je werk af te stemmen op je leven. Je bepaalt zelf wat en wanneer.
 

 

Cum Laude Events is sinds het ontstaan in 1994 niet afgeweken van haar koers om zich te onderscheiden. Vanaf het begin vormen enthousiasme, motivatie en betrouwbaarheid de uitzonderlijke krachten van ons bureau.

 Vragen? Klik hier