Lotte, werkzaam in de publiekscatering bij Cum Laude Events

Mijn naam is Lotte Spindler, 16 jaar en woon in Lekkerkerk. Ik werk alweer bijna een jaar met veel plezier bij Cum Laude Events. Mijn eerste keer was als verkoopster in de counter bij een voetbalwedstrijd. Al heel snel kreeg ik een barista-cursus en vanaf dat moment was ik ook thuis de sjaak wat betreft koffie zetten. Naast het werken tijdens voetbalwedstrijden ben ik ook al op festivals aan de slag geweest. Het werk is supergaaf en elke dag weer anders, dus nooit saai. Ook de gezellige collega's maken een werkdag extra leuk. Doe mij maar de publiekscatering!!
 
Groetjes, Lotte

Ja, hier vind ik de baan die ik zoek

Op zoek naar een baan met flexibele werktijden die bijvoorbeeld aansluiten bij je studie-agenda? Bij Cum Laude Events vind je de uitdaging en de mogelijkheden die je zoekt. Vul het sollicitatieformulier in en ontdek de verrassende mogelijkheden.

Uitdagende ervaringen

Wij vinden enthousiasme, motivatie en inzet belangrijker dan ervaring. Daarom ben je ook van harte welkom als het om je eerste baan gaat. Met trainingen en cursussen ben je snel op de hoogte van de ins en outs van je werk. Heb je al wel ervaring, dan bieden we je meteen een uitdaging.
 

 

Cum Laude Events is sinds het ontstaan in 1994 niet afgeweken van haar koers om zich te onderscheiden. Vanaf het begin vormen enthousiasme, motivatie en betrouwbaarheid de uitzonderlijke krachten van ons bureau.

 Vragen? Klik hier