Rochelle, barista bij Cum Laude Events

Hoi ik ben Rochelle en werk sinds een aantal maanden bij Cum Laude Events. Gewoon begonnen als horecamedewerker, tot ik op een beurs in Ahoy kwam en daar barista's aan het werk zag. Had er uiteraard wel van gehoord, maar niet dat het er zo gaaf uit zag. Die gasten wisten alles van koffie, van espresso tot cappuccino, en dat leek mij ook wel wat.
Via Cum Laude heb ik een training gevolgd en de nodige ervaring opgedaan. Naast het bereiden van een heerlijke koffie, entertain ik de mensen nu ook. Waar mogelijk vertel ik iets over koffie en speel gastvrouw.
Ik wil dat de gasten een onvergetelijke ervaring hebben. Stiekum is werken bij Cum Laude Events ook goed voor je sociale contacten en dat is supertof!
 
Groetjes, Rochelle

Ja, hier vind ik de baan die ik zoek

Op zoek naar een baan met flexibele werktijden die bijvoorbeeld aansluiten bij je studie-agenda? Bij Cum Laude Events vind je de uitdaging en de mogelijkheden die je zoekt. Vul het sollicitatieformulier in en ontdek de verrassende mogelijkheden.

Uitdagende ervaringen

Wij vinden enthousiasme, motivatie en inzet belangrijker dan ervaring. Daarom ben je ook van harte welkom als het om je eerste baan gaat. Met trainingen en cursussen ben je snel op de hoogte van de ins en outs van je werk. Heb je al wel ervaring, dan bieden we je meteen een uitdaging.
 

 

Cum Laude Events is sinds het ontstaan in 1994 niet afgeweken van haar koers om zich te onderscheiden. Vanaf het begin vormen enthousiasme, motivatie en betrouwbaarheid de uitzonderlijke krachten van ons bureau.

 Vragen? Klik hier